Klachten over en negatieve ervaringen met Meetic

Klachten over en negatieve ervaringen met Meetic

Ook in Nederland is Lexa een groot succes; het wist regelmatig , sinds jaar referente a dag sobre grootste datingsite asisten Nederland, in bezoekersaantallen te verslaan.

Adres acerca de bedrijfsinformatie

Als u contact zoekt met deze datingsite is dat vrij lastig. Op sobre website staat geen contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Wel is er een postadres beschikbaar:

Als u wel een telefoonnummer of sitio-e-mail adres heeft zien we dat graag terug in sobre comments. Gratis inschrijven kan op

Meetic is onderdeel van de Meetic Group, sobre zij zijn weer onderdeel asisten Match Group, waar ook Tinder, OkCupid acerca de Hinge onder vallen.

Sobre laatste maanden ontvangen wij veel klachten over Meetic op onze website. Het wordt voor de traditionele datingsites waarschijnlijk steeds lastig er te concurreren met sobre grote dating apps. Dit leidt tot lagere bezoekersaantallen acerca de (betalende) leden. Een vicieuze cirkel.

Onder aan deze pagina’s kunt u de reacties referente a ervaringen van gebruikers lezen. Dit gaat asisten moeite hebben met opzeggen/betaling stopzetten tot dubbele betalingen. Ook is het mensen onduidelijk hoe ze gebruik kunnen maken van het herroepingsrecht.

Meetic Opzeggen

Bent eliminar klaar met Meetic, bijvoorbeeld omdat eliminar iemand gevonden hebt, of juist niemand hebt kunnen vinden? Proporcionan is het tijd Meetic op os zeggen en uw account volledig os verwijderen. We krijgen noguera eens sobre indruk dat dit lastig is, dus hier bij het stappenplan om uw account asisten Meetic te verwijderen. Zorg dat u ingelogd bent op de portail referente a doe achtereenvolgens het volgende:

  • Klik op profielfoto acerca de vervolgens op mijn account
  • Op de nu volgende instellingen-pagina scrollt door naar het menu dat support heet
  • Klik op Mijn account opschorten
  • In de nu volgende pop-up klikt eliminar op klik hier dat deel uitmaakt acuden sobre zin: Om je account os verwijderen, klik hier
  • Vul uw e-correo adres sobre wachtwoord in referente a klik op bevestigen
  • In het nieuwe venster klikt eliminar op Mijn profiel verwijderen
  • Klik op Bevestigen om uw profiel definitief sobre onomkeerbaar os verwijderen asisten

Alternatieven voor Meetic

Als eliminar na het lezen acuden deze review geen interesse (meer) hebt in deze portail, kunt eliminar eens kijken naar alternatieven. Datingsites zonder testen acerca de met een breed publiek zijn bijvoorbeeld Relatieplanet en het regalado Happy Pancake. Hoger opgeleiden kiezen veelal voor .

Ervaringen met

Heeft u al eens een periode gebruik gemaakt asisten de datingsite Meetic? Dan zijn we uiteraard nieuwsgierig naar uw ervaringen. Laat een review achter in het comment-gedeelte zodat onze lezers kunnen zien wat eliminar asisten deze dienst vindt. Zo helpt u andere internetdaters de juiste keuze os maken.

Let wel: in de reacties hier onder staan wel veel klachten over Meetic. Met name over onterechte afschrijvingen, sobre veel leden krijgen hun profiel lastig verwijderd. Ook zou het technisch vrijwel onmogelijk zijn om op sobre link te klikken waarmee je je uitschrijft. Opgepast dus!

138 gedachten over “Meetic.be”

Is er hier geen enkel positief liza bij meetic? triestige site proporcionan maar. Proporcionan neem ik geen betalend abonnement want ik wil dit niet meemaken wat je hier allemaal leest!! Groeten, PDS

Geachte, Na nueve dagen kan ik niet meer op jullie portail, mijn 2 betalingen zijn betaald met Fortiss Bank. Dank bij voorbaat, om mij terug te Activeren. Vriendelijke groet

die gasten acuden Meetic trekken zich nergens wat van aan als ge Eliminar abonnementen stop zet, ik blijf althans door betalen en ga nu stappen zetten met deze mensen krijgen ze liever niet op hun dak. Ik ben het beu, heb ze alrededor verschillende keren een email gezonden dat ze mij iets moeten laten weten geen reactie hoe professioneel is Meetic wel volgens mij ik heb er mijn gedachten over ,ik betaal bij Adyen dit is sobre betaal terminal van Meetic nog zo een bende domiciliering ga ik een einde aan maken als ik Meetic punten moet geven wat dit betreft krijgen ze een dikke vette cero